Blog

Idén is lesz valami új

2022.04.19 20:07
Vitok Andrea
Vitok Andrea
Idén is lesz valami új

Idén is lesz valami új...

Fejlődni jó, fejlődni kell, mert ez viszi előrébb az embert. Legyen szó tanulmányokról, szakmai tudás bővítéséről, készségekről, vagy mint jelen esetben a kreatív készség fejlesztéséről.

Tavaly is többféle új termékkel igyekeztem bővíteni a palettát - borovi fenyő faliórák, bakelit órák, LED lámpák - és nem lesz ez másként idén sem. Legalábbis igyekezni fogok. 

Az első ilyen termék, amit ezúton szeretnék bemutatni, egy szemüvegtartó, mint ami a képen is látható. Egyelőre még csak a Referenciák menüpont alatti https://szeretjukazegyedit.hu/Szemuvegtarto-roka linken tekinthető meg a termék, mivel egyedi megrendelésre készült, de a közeljövőben - várhatóan májusban - igyekszem legyártani még belőle pár darabot, így már vásárolható is lesz. 

Egy nagyon kedves, visszatérő vásárlóm keresett meg egy olyan kérdéssel, hogy egy általa küldött "mintakép" alapján eltudnám-e készíteni neki a képen is látható róka formájú szemüvegtartót.

Gondoltam, egy próbát megér, hiszen ha sikerül, akkor ismét örömet szerzek, és nekem is sikerélmény lesz. Ha pedig esetleg mégsem, akkor egy próbát azért megért és lehet tanulni a hibákból 

Az eredmény: siker! Egy kis Vukkal lett gazdagabb egy kedves vásárlóm és ajándékozottja, ami nem csak kedves és mosolyogtató kiegészítője az éjjeli szekrényüknek, de mindezek mellett hasznos, és ami még fontosabb, egyedi 

Habár első ránézésre egyszerűnek tűnhet ez a kis hasznos asztali kiegészítő, azért, ha jobban megnézzük, mégsem annyira egyértelmű és egyszerű elkészíteni. Nem fogott ki rajtam, de azt bevallom, hogy a legtöbb időt a festés vitte el. Akrilfestékkel, kézzel festettem meg a kis róka formára kivágott és összebarkácsolt szemüvegtartót, így a száradásra mindig várni kellett, mielőtt az újabb réteg, vagy az újabb minta rákerülhetett. Igyekeztem a kapott mintakép "élethű" mását megalkotni, és örömmel nyugtáztam, hogy sikerült is. Ez nekem is öröm, és a vásárlómnak is az volt. Mindemellett egyben újabb sikerélmény, hogy "ilyet is tudok". 

A tervem az, hogy a közeljövőben - remélhetőleg májusban - több szemüvegtartót is le tudok gyártani, de nem csak róka, hanem bagoly, cica, kutya, medve, mosómaci, lajhár, malac és még többféle, akár nem állatfigurás szemüvegtartó is születni fog. 

Látogassanak el hát újra az oldalamra, mert a szemüvegtartón kívül már most is sokféle egyedi termék közül választhatnak, és még több újdonsággal készülök az idei évre is. 

maxapro.hu simplepay_hu_v2