Blog

Anyák napja 2022-ben is. ~ Mert szeretve lenni jó.

2022.04.11 08:00
Vitok Andrea
Vitok Andrea
Anyák napja 2022-ben is. ~ Mert szeretve lenni jó.

Anyák napja 2022-ben is!

"Ennyi csak, mi tudható: szeretni kell, és szeretve lenni jó!" ~ Moulin Rouge filmből idézve.

Használja a cikkben található kuponkódot, amellyel érvényesítheti anyák napi kedvezményes kuponját egy egyedi ajándék megvásárlása során! 

Anyák napja alkalmából szeretném figyelmébe ajánlani a lenti linken található termékkollekciómat, amiből kedvére válogathat. A kollekció egyedisége, hogy minden termékből csak néhány darab van!!! Miért? Mert ettől még egyedibb, még vonzóbb, még különlegesebb ajándék válik belőle.

A termékek megrendelésénél van lehetőség egyedi darabszám megadására, így fenntartom azt a lehetőséget is vásárlóim számára, ha a családjukban több édesanyát (keresztanya, nagymama, stb.)  lepnének meg a kiválasztott termékkel. 

Az ajánlat április 10-től május 10-ig tart! 

Ne halogassa, nehogy kifusson az időből és a végén kapkodnia kelljen valami különlegességért! :) 

Látogasson el a https://szeretjukazegyedit.hu/anyaknapja oldalra és rendelje meg szerettének egyedi ajándékát, amelyhez plusz meglepetésként igényelhető egy kísérő kártya is, rajta egy szívet melengettető versikével. 

Promóciós kuponkód: qddYBSRb 

Az Anyák napja az egyik olyan ünnep, amit szerte a világban mindenhol ünnepelnek, habár nem mindenhol esik ugyan arra a napra.

Itthon minden év május első vasárnapján köszöntjük meg édesanyáinkat, keresztanyáinkat, nagymamáinkat, dédiket és ükmamákat anyák napja jeles alkalmából. Habár nem csak az év ezen napján, de minden napon megérdemlik, hogy gondoljunk rájuk, kedves szavakkal illessük őket, és bármikor, amikor eszünkbe jutnak akár csak egy pillanatra is, elsétálva mondjuk egy kirakat előtt és megpillantva egy tárgyat vagy virágot, amiről Ő jut eszünkbe. Sose habozzunk az ilyen pillanatokban megvenni azt a valamit, amire ránézve egyből rá(juk) gondoltunk! Ezek az apróságok, ezek a váratlan meglepetések - legyen akár kisebb, akár nagyobb - okoznak meglepetésszerű és örömteli pillanatokat azoknak a személyeknek, akiknek az életünket köszönhetjük. 

Egy kis történelem :) 

Eredete az ókori görög társadalomból való, amikor is tavasszal tartották meg Rheának, az istenek és istennők anyjának tiszteletére rendezett ünnepségeiket. Később a rómaiak is átvették ezt a szokást. A mostani idők anyák napi ünnepségének kialakulása azonban 1914-re tehető, amikor az Egyesült Államokban május második vasárnapját hivatalosan is Anyák napja ünneppé nyilvánították. Hazánkba ez a hagyomány 9 évvel később, 1925. május első vasárnapjától kezdődött meg hivatalosan. 

Az ajándék...

Egy jól megválasztott ajándék, egy szép gondolat, egy szívhez szóló vers legalább annyira egyedi ajándék lehet, mint egy névre szóló gravírozott pohár, váza, vagy üvegtál. Személyes. Megható. Szívet melengettető. Egyedi. Örök. 

Mindegy, hogy mit választunk szerettünknek, ha éreztetjük, hogy szívből adjuk. 

maxapro.hu simplepay_hu_v2