Blog

Pontgyűjtésre fel!!!

2022.04.04 19:58
Vitok Andrea
Vitok Andrea
Pontgyűjtésre fel!!!

Pontgyűjtésre fel!

Manapság már rengeteg féle kedvezményt ajánlanak a különböző webáruházak. 

Nekem most egyedi ajánlatom vásárlóim részére a pontgyűjtő kedvezmény, amelynek keretein belül a vásárlók pontokat gyűjthetnek a vásárlásaik után, majd ezeket a pontokat további vásárlás alkalmával felhasználhatják. Ezáltal is kedvezményhez jutnak a termék(ek) árából. 

Egy vásárlás alkalmával akár 10% kedvezményt szerezhetnek csak a pontgyűjtés által! :) 

Nem érdemes kihagyni! 

Rendszeresen megtakaríthat vásárlásai alkalmával! 

Az ajánlatom vásárlóim részére egy olyan pontgyűjtő kedvezmény, amelynek keretein belül a vásárlók pontokat gyűjthetnek a vásárlásaik után, majd ezeket a pontokat további vásárlás alkalmával felhasználhatják. Ezáltal is kedvezményhez jutnak a termék(ek) árából.

Regisztrációért járó pontok: 200

Hírlevélre való feliratkozás után járó pontok: 200

További pontok a termék(ek) megrendelését követően kerülnek jóváírásra a vásárló fiókjában a teljes árú és az akciós termékek vásárlása esetén egyaránt. Teljes árú termékek esetében a termék árának 6%-a, míg akciós termék esetén a termék árának 4%-a kerül pontok formájában jóváírásra a vásárló fiókjában. Így akár egy vásáslás alkalmával 10% kedvezményt szerezhet! 

A vásárlások után szerzett pontok 180 napig használhatók fel, tekintettel a szezonális termék kollekciók megújítására (pl. karácsony, újév, ballagás, húsvét, stb.).

 

Ne habozzon! Regisztráljon, hogy minél kedvezőbb áron jusson hozzá egyedi ajándékokhoz, konyhai kiegészítőkhöz, gyerekszobába illő csodalámpákhoz és lakásdekorációkhoz.

maxapro.hu simplepay_hu_v2