Blog

10 kreatív pohár

2022.03.27 23:13
Vitok Andrea
Vitok Andrea
10 kreatív pohár

10 egyedi pohár, amelyek garantáltan feldobják az iszogatást! 

Mára már mindenki ismeri a gravírozással készült ajándéktárgyakat, tudjuk, hogy akár saját fényképünket is kérhetjük gravíroztatni egy általunk választott tárgyra, ami lehet fa, üveg, kerámia, stb. 

1. Borospohár, rózsaegy 330 ml űrtartalmú borospohár, amelyet egy szép rózsafej mintája díszít. Tökéletes kiegészítője lehet egy kellemes tavaszi -/nyári délutánnak vagy estének, miközben ebből iszogatjuk a finom borunkat egy nehéz nap után, a megérdemelt lazításunk közepette. A mintája révén remek anyák napi ajándék lehet, amivel garantáltan mosolyt csalhatunk édesanyánk szájára. 

2. "Drink me": Hát persze! Mi más lehetne egy olyan pohár felirata, amely gyakorlatilag univerzális tulajdonságokkal bír. Nem csak a formája, de a rajta lévő felirat is lehetővé teszi, hogy tulajdonosa azt igyon belőle, amit éppen jól esik. Nincs bélyegezve, hogy ez most vizespohár, borospohár, söröspohár, stb. A nők egyik kedvenceként ismert meggysör épp olyan jól csúszik belőle, mint a legfinomabb bor, vagy éppen a szomjúságot oltó ásványvíz vagy üdítő. 

3. "Közeleg a húsvét": Bizony, szalad már az év eleje is és nem sokára nyakunkon a húsvéti ünnep. Ha nem is mindennapi használatra, de különleges húsvéti kiegészítő lehet egy ebéd előt apperitif ital elfogyasztására a húsvéti mintákkal gravírozott felepohár szett. De ha már a mindennapoknál tartunk, akkor ne feledkezzünk meg a kávéjukat reggeli rutinjuk alatt kortyolgatókról, illetve azokról sem, akik a koffein helyett inkább a kakót vagy a forró csokit részesítik előnyben. Mindenki számára remek társak lehetnek a megnevezésre kattintva előjövő linken található bögrék és poharak egyaránt. 

4. "Mornging coffee": És ha már a kávézókat említjük, akkor hagy mutassam be vásárlóim egyik közkedvelt és legtöbbet rendelt bögréjét, amely büszkén viseli a "Coffee" feliratot, meg persze annak nevét, aki kapja. Hiszen minden pohár esetében megvan a vásárló lehetősége, hogy névre szólóvá tegye a megvásárolni kívánt terméket. Teljesen mindegy, hogy kinek szánjuk, bárki reggelét kellemesen indíthatja. 

5. "Mom life -- Kidlife": Ez egy igazi anya - lánya szett. Minden van benne. Kivéve a felesohár, de talán ez elnézhető most. Majd a következő "Dad life - Kidlife" csomagba belekerül az is (a söröskorsó mellett, természetesen). De most maradjunk ennél a szettnél, amiben van egy bögre, egy vizes- és üdítős pohár és egy boros pohár. Mindhármon olyan minta került gravírozásra, amely röviden, tömören, lényegre törően mutatja be az anya-lánya kapcsolatot. Grafikájukat és funkciójukat tekintve ez is egy tökéletes és egyedi anyák napi ajándék lehet, amivel garantáltan megmosolyogtatjuk anyukánkat amellett, hogy maradandó és szép ajándékkal lepjük meg.

6. "Ninjabread man": Mosolyt csalni valaki arcára néha nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Egy bögre, amin egy mézeskalács figura éppen ninja rúgással tör ketté egy cukornyalókát, igen is lehet vicces. Bármilyen forró ital fogyasztása ajánlott a bögréből bármilyen időszakban, de ha már mézeskalács, akkor talán leginkább a téli időszakba illik bele, a mintáját tekintve. 

7. "Chick magnet": Időszakos? De nem ám! Egy söröskorsó, amelyből az év bármely szakában jól eshet tulajdonosának egy pofa sör. Lehet a gazdája egy igazi "csaj mágnes", vagy akár egy "lányos apuka" akinek a lányai imádják őt. Egyediség, egyedi család, egyedi korsó, egyedi élmények. Minden férfinak járnak a szép és mulatságos emlékek, amiket talán épp ez a korsó fog kibontakoztatni. 

8. "Egyedi bulldog-ság": Mert amilyen kis kócos fogazatú, csalafinta, izgága és játékos viselkedés jellemzi őket, legalább akkora egyéniségek. A francia bulldogok ezen tulajdonságainak mintái kerültek fel a megnevezésre kattintva látható felespohár szettre. A készlet - hűen a bulldogok tulajdonságaihoz - egyedi, kicsi, vicces és akár egy iszogatós játék tökéletes kiegészítője. Remek ajándék mindenkinek, aki szereti a bulldogokat. 

9. "Felesező cicák": Lehet azt mondani, hogy van némi hasonlóság cicák és hölgyek között. Szépek, egyéniségek és néha mindkettő szeret feleselni, de a hölgyek inkább felesezni. Minden esetre ez a felespohár szett nem hiányozhat senki ember lánya polcáról, aki szereti a felesitalokat, rövideket. Egy igazi csajos este egyedi kiegészítője lehet, ahol mindenki a maga egyedi cica poharából ihatja a shotokat. 

10. "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz": Egy igazán remek köszönő- vagy akár szülő köszöntő ajándék lehet az a felespohár szett, amely alapvetően 2 db-os kiszerelés, és annyi db rendelhető belőle, amekkora násznép - vagy a szülők - létszáma. Néha könnyen megy, néha fejtörést okozhat az ifjú párnak, hogy mit adjanak a násznépnek ajándékba, megköszönve jelenlétüket és ajándékaikat. Akárhogy is nézzük, a felespohár mindig jó ajándék lehet egy ilyen alkalmon, hiszen ki ne koccintana az ifjú párra, igaz? Máris értelmet nyert a dolog! A poharakon egy menyasszony és egy vőlegény sziluettje került gravírozásra, de az "Egyedi megrendelés" (https://szeretjukazegyedit.hu/egyedimegrendelesek ) menüpont alatt lehetőség van egyénileg választott motívum gravíroztatására is, tetszőleges darabszám és igények megadásával. Egyedi megrendelés esetén mindig egyeztetésre kerül sor a leadást követően a pontosság és teljesség érdekében. 

maxapro.hu simplepay_hu_v2