Blog

Bevezető

2021.09.07 20:32
Vitok Andrea
Vitok Andrea
Bevezető

Amikor a hobbi kinővi magát hivatássá...

Számomra ez korábban egy egyszerű hobbyként indult … mára azonban már két helyen - köztük ez az egyik weboldal - is értékesítem a termékeket, amiket a szabadidőmben készítek. Eme rövid bemutatkozás leírja, hogyan is találtam rá erre a mostanra már egész jól jövedelmező másodlagos hivatássá :) 

Üdvözlöm webáruházamban! 

Számomra ez korábban egy egyszerű hobbyként indult …

Először csak a barátaimnak készítettem különböző ajándéktárgyakat egy-egy alkalomra. Ekkor találkoztam először azokkal a technikákkal, amelyeket most is alkalmazok a termékeim elkészítése során. Remek kikapcsolódás és ezen felül nagyszerű élményt is nyújt számomra ez a tevékenység, amelynek eredményeként örömmel olvasom vásárlóim pozitív értékeléseit. Ezek fontos visszaigazolások számomra, és megnyugvással tölt el a tudat, hogy a kezeim által alkotott termékek keresettek, tetszetősek, dekoratívak és egyben praktikusak is.

Rajongásom azóta is töretlen amióta elkezdtem a kreatív tevékenységemet, és tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni, hogy a termékpalettám is minél színesebb és változatosabb lehessen.

A 2021-es évben új termékekkel és új technikákkal bővült a kis boltom kínálata, úgy, mint például dekupázsolt faliórák, fából faragott LED lámpák, szélezetlen borovi fenyőből faragott faliórák, formavágott faliórák, gyerekszoba kiegészítők, és újra visszaköszönnek a bakelit faliórák, pirografált és gravírozott kenyértartók, és még sok-sok újdonság.

Hiszek abban, hogy a termékeimmel a vásárlóim számára is sikerül a mindennapokba bele csempészni egy kis színt, vidámságot, mosolyt, kreativitást és kedvességet.

 

Andy Home Dekor - bemutatkozó videó

 

maxapro.hu simplepay_hu_v2